9 februari 2014

Garderobe uitbreiding: Accessoires

Hallo lieve lezers,

Vandaag is het weer tijd voor een uitbreiding van je garderobe, namelijk accessoires.
In deze uitbreiding mag je meer tassen kopen. Heerlijk toch?
Ook sieraden en andere versieringen komen aan bod. Kijk je mee?

-Wanneer je een zonnebril hebt gekozen met een tortoise montuur, is het mooi om deze te matchen met eenzelfde materiaal horloge. Als je zonnebril een zwart montuur heeft kies je vanzelfsprekend voor een zwart horlogebandje. Koop een horloge waarvan de kleur hardware (goud of zilver) past bij de rest van je sieraden. In mijn geval is dit goud.
- Een simpele ring met of zonder een klein steentje. Goud of zilver
- Oorringen. Groot of klein, goud of zilver.
- Een statement ketting. Je eerste zou één in een neutrale kleur als bling of zwart moeten zijn. Goud of zilver.
- Een bedelarmband. Altijd leuk om een bedeltje cadeau te vragen/krijgen. Leuk als je hiermee begint op een jonge leeftijd. Zo verzamel je in je leven allerlei mooie bedels en heb je op latere leeftijd mooie herinneringen aan elke. Goud of zilver. Het systeem van Thomas Sabo is hier erg geschikt voor. Helaas niet in goud.

- Een riem met een strik of studs/metaaldeel. Deze kan over een simpel jurkje gedragen worden, bij een kokerrok of zelfs over een jas om deze op te leuken.
- Een simpele zwarte riem met hardware in een matchende kleur. Probeer een maat riem te krijgen die om je heupen past, maar ook in je taille niet misstaat.
- Een zwarte tas in een groter formaat. In deze tas moet minimaal een A4 map passen. Deze tas kun je voor zakelijke gelegenheden gebruiken.
- Een leuke en lekkere warme muts. Deze is in een koude winter onmisbaar.
- Zwarte clutch. Deze tas kan eigenlijk overal naartoe meegenomen worden. Kies een formaat waar al je belangrijkste dingen in passen.
- Deze nude kleurige tas is ideaal in de zomer. Zorg ervoor dat deze tas matcht met de nude pumps die je hebt. Het is de bedoeling dat je deze tas en de pumps samen draagt. Het moet natuurlijk niet misstaan.

- Een warme sjaal is ook nooit verkeerd. Ik vind het mooi als de muts en de sjaal matchen qua kleur en materiaal.
- Eén of meerdere broches om je blazers te versieren. Monogram initialen broches, je voorletter of een logo zoals chanel zijn ook erg leuk.
- Deze haarband vind ik persoonlijk erg mooi. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een simpele zwarte, met een printje of iets anders. De haarband is echt ideaal als je haarwortels al wat vettig beginnen te worden. Beetje touperen en je bent klaar.
- Een strandtas/boodschappentas is ook nooit mis. Een handdoekje, fles water en een mp3-speler of een zak appels, een tros bananen en een paar kuipjes kwark, het past er allemaal in!
- Handschoenen voor de gure wind op de fiets. Persoonlijk zou ik gewoon een zwart simpel paar nemen, maar deze met een luipaardprintje zijn ook niet verkeerd. Helaas zit aan dit paar een aardig prijskaartje. Thankyou Prada.

- Een walking pharmacy is ontzettend handig om in je tas te hebben. Dit is niet echt een accessoire voor in je garderobe maar wel voor in je tas. Voor iedereen verschilt natuurlijk de inhoud.
- Een dun sjaaltje die je om je  hoofd kunt knopen, als riem, een strik om je hals of aan je tas.
- Cuffs voor je laarzen zijn niet echt een must, maar wel erg leuk. Vooral als het matcht met je sjaal.
- Een klein zwart tasje waar je een paar essentiële dingen in kunt doen voor als je op stap gaat bijvoorbeeld.
- Dun zwart riempje. om een outfit af te maken. Bijvoorbeeld over een van de gekleurde rokjes met een witte blouse.

Dat was het dan weer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs,

Esmée

Geen opmerkingen:

Een reactie posten