8 mei 2014

Leuke cadeautips voor Moederdag

Hallo lieve lezers,

Het is vandaag donderdag, en over drie nachtjes is het alweer moederdag.
Heb je nog geen cadeautje(s)? Ik geef je een aantal leuke cadeau ideeën die vrijwel elke moeder zeer zal waarderen.

- Blond Amsterdam heeft ook dit jaar weer een aantal superleuke en vrolijke serviesstukken ontworpen. De mok en de kom zijn beide €8,95. Het ontbijtbordje is €7,95. Serveer een ontbijtje op bed met deze leuke set!
- Een doosje bonbons van een chocolaterie of patisserie/banketbakkerij doet het vaak ook goed. Soms zijn er rond Moederdag speciaal samengestelde doosjes met gangbare smaken bonbons.
- Maak een waardebonnen boekje voor je moeder. Wat erop de bonnen kan staan: Een high-tea, koken voor mama, een week lang de afwas doen, een hele dikke knuffel, de hond uitlaten, een avondje bioscoop etc.

- Een lekkere geurkaars van bijvoorbeeld het merk Yankee candle.
- Een grote bos bloemen doet het bij elke moeder goed. Kies een bos waarin de favoriete bloemen van je moeder verwerkt zijn. Weet je dit niet? Rode rozen zijn altijd goed!
- Wanneer het wat frisser buiten is, vindt iedereen het fijn om een sjaal om te slaan. Koop een sjaal in een neutrale kleur en je moeder zal hier veel gebruik van maken.
- Een ontbijtje op bed doet het altijd goed. Zet een kopje thee of koffie, pers of koop een vers sapje, snijd wat vers fruit, bak croissantjes of broodjes en serveer op een mooi dienblad.
- Houd je moeder van koken? Een goede ovenschaal van bijvoorbeeld le creuset is dan erg gewenst.

- Een mooie grote strand/boodschappentas is altijd handig. Kijk eens bij de H&M, de V&D of bij de Hema voor een vrolijk exemplaar.
- Een Mommyday giftbox van the Beauty Bakery zal het bij veel moeders goed doen.
- Notitieboekjes zijn handig voor moeders die graag dingen op orde hebben. Paperblanks heeft mooie luxe notitieboekjes. Ligt je budget wat lager? Hema heeft ook hele leuke.
- Kan jouw moeder wel wat ontspanning gebruiken? Geef haar een bon voor een facial, massage of een dagje sauna.
- Een simpele clutch kan elke mama ook wel gebruiken. Geef een exemplaar van echt leer, deze blijven jarenlang goed.

Ik hoop dat jullie mijn tips leuk en handig vonden. Maak deze dag voor jouw mama speciaal! Zorg ervoor dat ze niks in het huishouden hoeft te doen en lekker kan ontspannen.

Liefs,
Esmée

Geen opmerkingen:

Een reactie posten