10 mei 2014

Wishlist: Schoenen

Hallo lieve lezers,

Op mijn wishlist heb ik een aantal soort schoenen staan als basics. Vandaag wil ik jullie laten zien wat voor schoenen dit zijn. Ik heb al ontzettend veel webshops afgestruind, maar kan helaas niet vinden wat ik zoek. Misschien kunnen jullie mij wel helpen! Kijk je mee?

- Ik zoek een paar mooie teal/turquiose ballerina's. Ik draag niet veel kleuren aangezien dat niet binnen mijn kleurenschema past. Teal en donkerpaars zijn kleuren die mij nog wel staan. Ik heb meerdere accessoires in deze zeeblauwe/groene kleur. Het zou leuk zijn als ik ook matchende schoenen erbij heb.
- Ik denk dat een van mijn eerste aankopen in nieuwe schoenen, deze witte allstars zullen zijn. Lekker basic voor in de zomer.
- Ik vind de marineblauwe allstars ook superleuk. Ik heb meerdere marineblauwe kledingstukken waar ze mooi bij zullen passen.
- Een paar luipaardprint ballerina's worden langzamerhand een basic in de kledingkasten van fashionista's. Ze zijn ideaal om verschillende patronen mee te mixen. Helaas zijn er volgens mij in nederlandse webshops niet echt mooie ballerina's/loafertjes te vinden. Ugg Australia heeft ze gehad in het model alloway. Helaas vond ik daarvan de print iets minder mooi, en stoorde het logo op de tenen mij. Ik heb al zwarte glitter alloway's welke erg fijn zitten. Ik hoop dat er binnenkort een nieuwe versie komt! Tips zijn welkom.

- Zoals jullie misschien wel weten houd ik enorm van een preppy kledingstijl. Nu zijn een paar echte Hunter laarzen een basic binnen deze stijl. Superhandig ook voor ons regenachtige Nederlandse weer! Met een paar dikke kniesokken erin zijn ze ook nog warm.
- In mijn kledingkast heb ik al een paar chocoladebruine Ugg Australia classic short vachtlaarzen staan. Op mijn wishlist staat ook nog een paar zwarte. Lekker warm en comfortabel.
- Een paar sandaaltjes met grote blingstenen vind ik supermooi. Helaas is dit paar ontiegelijk duur en niet meer verkrijgbaar. Wie weet ga ik wel DIY'en.
- Nergens, nergens kan ik een beschikbaar paar simpele zwarte sandaaltjes vinden met een hak van 8-10 cm in maar 38. Ik wil geen poespas erop en het liefst van suede of mat leer.

- Ken je het merk Toms al? Zo niet, kijk dan echt even op de site van Toms. Deze sleehakken met zwarte bandjes vind ik erg leuk en zien er ook comfortabel uit.
- Op de site van Otto vond ik deze leuke sandaaltjes met gouden glitters. Ideaal voor een feestje.
- Een paar nude pumps van suede of mat leer met een hak van 8-10 cm is ook knap lastig te vinden. Het is vaak een korte dikke hak, of een torenhoge stiletto. Ik heb inmiddels geleerd dat stiletto's niet bij mij passen, en ik beter kan kiezen voor een wat lagere dunne hak.
- Tamaris heeft een ontzettend mooi paar basispums van leer voor maar vijftig euro. Helaas zijn ze niet te krijgen in een mooie nude kleur, anders kocht ik direct twee paar. Als ik weer goed kan lopen, dan ga ik zeker weten kijken of ik deze ergens kan passen.

Dat waren alweer twaalf paar schoenen die op mijn wishlist staan. Best wel veel eigenlijk. Ik denk dat een vrouw ongeveer 15-20 paar schoenen zou moeten hebben om voor elke gelegenheid een geschikt paar te hebben.
Ik bedenk me dat ik ook een simpel paar platte zwarte sandaaltjes wil. Poeh, wat een wensen. Heb jij nog wat op je wishlist staan qua schoenen?

Liefs,
Esmée

3 opmerkingen:

  1. tip: zo'n slippertjes met steentjes heb je ook vaak in budgetvorm bij New Look! vriendin van me heeft van vorig jaar zo'n paar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Tessa, Ik heb ze gevonden. Ik durf ze alleen niet online te bestellen i.v.m. de maat. Bij Newlook is dit nogal verschillend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ben idd ook op zoek naar een simpele paar zwarte sandalen met een sleehak...van 10 cm iemand een idee?

    BeantwoordenVerwijderen