11 november 2013

De cleanout, hoe staat het er nu voor?

Hallo lieve lezers, 

Een paar maandjes terug schreef ik over het purgen en uitruimen van mijn beautystash, en mijn plan om dingen op te maken.

 Dit is wat ik op dat moment had in mijn stash.Waar de sterretjes bij staan heb ik opgemaakt óf weggegooid in de loop van de tijd.
Deo's gaan natuurlijk snel op en de reinigingsmelk was ook niet moeilijk om op te maken.
Wat echt een enorme kluif was waren de bodylotions. Ik heb een vineyard peach bodybutter gekregen op mijn verjaardag en kon niet wachten om die voor het eerst te gebruiken. Ik heb mezelf bij mijn plan gehouden, en kon daardoor pas 1,5 a 2 maand na mijn verjaardag voor het eerst mijn nu geliefde bodybutter gekruiken.
Van de 3 tubes op de bovenste rij heb ik uiteindelijk alleen tango mango gebruikt (de oranje). An sich vond ik de geur véél te sterk en heb hem gemengd met een half lege pot nivea soft die ik ook nog bleek te hebben. De powerfruit douchegel van nivea is bijna leeg, de laatste bus nivea deo ook. De aftersun en zonnebrankcrème gebruik ik niet nu het weer slechter is. Het mini flesje van I love... in de geur lemons&limes ga ik denk ik weggeven of weggooien. Ik kan de geur niet uitstaan. het heeft een hele zoete chemische citrusgeur, wat mij misselijk maakt. De kleine tubetjes van therme, ben ik van plan te gebruiken in mijn handzeep pompje. De rest van de producten (douchegels, voetscrub, haarspray en de laatste pot nivea soft) gaan allemaal langzaam op.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, en dat jullie ook eens kritisch gaan kijken naar jullie eigen beauty voorraad. Heb je ook zoveel van alles, en ben je bang dat het op gegeven moment niet meer goed is?
Misschien kun je dan ook een afspraak met jezelf maken om niets meer te kopen en te wachten met het gebruiken van nieuwe producten welke je hebt gekregen, en eerst al je oude(re) producten op te maken.

Liefs,
Esmée

3 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit mijn moeder word gek van al mijn flessen en haarproducten!
  en badproducten want heel het kastje in de badkamer knalt uit elkaar van alleen al
  mijn flessen. dus ik moet eerst alles opmaken en dan pas nieuwe dingen kopen
  haha daar probeer ik mezelf (meestal) aan te houden

  liefs,
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt best veel opgemaakt! Ik vind het ook altijd lastig om alles op te maken maar dit bericht herrinert er mij weer aan om eens te doen! Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen