12 november 2013

Theezakjes georganiseerd

Hallo lieve lezers,

Ik was dit kleine projectje al een tijdje van plan. De theedoos die ik had volstond niet meer in de hoeveelheid en alle smaakjes thee welke ik allemaal had. Overal lagen half gevulde doosjes, en het was gewoon een chaos. Ik had ook een ontzettende voorraad liggen door een bonus-aanbieding van een tijdje terug.
Dat wilde ik graag opgeruimd zien.1. Alles netjes in de dozen verdeeld. De dozen, met vakverdeling komen van de Action en kosten €1,89 per stuk. Kun je ook zien dat ik de theezakjes om en om verticaal erin gedaan heb? Zo passen er meer in.
2. Ik spaar nu een jaartje De-punten maar het wil nog niet erg vlotten, aangezien ik alleen woon. Is er iemand onder mijn lezers die ook Douwe Egberts producten gebruikt, maar de punten niet spaart? Zo ja, zou je ze dan aan mij willen doneren?
3. Chaos aan losse doosjes. Dit bespaart een hoop ruimte :D
4. Ik houd van ocd-netheid. haha.
5. Hier zie je de dozen in mijn kast staan. Een stuk netter dan ervoor.

Wat ik wel jammer vind, is dat de earl grey theezakjes niet in de dozen kunnen. De theezakjes van earl grey zitten los in het doosje, en hebben dus niet een apart zakje. Nu moet ik alleen nog een leuke en handige manier bedenken waarin ik mijn losse thee op kan bergen. De zakjes met losse thee staan nu achter de dozen.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik ben heel blij met dit opgeruimde resultaat.

Liefs,
Esmée

2 opmerkingen:

  1. Ziet er erg netjes uit! Misschien dat je de losse thee kan bewaren in een glazen pot? Deze kan je kopen bij de action.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad wel een leuk idee. misschien koop ik ook wel rosti mepal modula voorraaddoosjes (aangezien ik gek ben van rosti mepal). ik houd van een strakke voorraadkast. potjes passen denk ik niet achter deze bakken.

      Verwijderen