28 december 2013

Garderobe musthaves: deel 2, accessoires

Hallo lieve lezers,

Hier deel 2 van de garderobe musthaves. Je weet nu wat de basis kledingstukken zijn. Maar daarmee ben je natuurlijk nog niet klaar. Ik heb voor jullie ook een lijst gemaakt van de accessoires die je in je bezit zou moeten hebben.























-Zonnebril. Investeer in een goede. Het is ontzettend belangrijk om je ogen te beschermen tegen de felle zon.
-Horloge. Een gouden of zilveren horloge, de keuze is aan jou. Kies een die bij de rest van je garderobe past. Draag je veel gouden sieraden en warme kleuren kleding (neutrale tinten), kies dan voor goud. Draag je meer koude kleuren kleding (grijs, blauw etc.), kies dan voor zilver.
-Parelknopjes. Deze oorbellen zijn geschikt voor nette gelegenheden.
-Bling knopjes. Deze oorbellen kun je bij alle gelegenheden dragen.
-Zwarte pumps. Kun je niet (goed) lopen op hoge hakken? kies dan voor een lagere hak of ballerina, maar nooit een kitten heel.
-Sandaaltjes met bling. Deze zijn altijd leuk voor de zomer. Ben je niet zo gek op bling? kies dan bijvoorbeeld voor een neutrale kleur als wit of beige.
-Dun kettinkje met een bedeltje. Je kunt ervoor kiezen om een simpel gouden of zilveren kettinkje te kopen, en daar, afhankelijk van je outfit, bedeltjes bij te kiezen. Zo kun je afwisselen met één kettinkje.
-Zwarte ballerina's. Perfect voor de dames die niet op hakken kunnen, of willen lopen. Ballerina's kunnen casual en netjes gedragen worden. Dit model is een loafer.






















-Zwarte tas. Om al onze meuk in mee te nemen. Je kunt kiezen voor een groot of een iets kleiner model, afhankelijk van de hoeveelheid wat je met je mee wilt dragen.
-Sjaal in een leuke kleur of patroon. Een fleurige sjaal maakt je outfit af in de lente/zomer, en kan ook als pareo gedragen worden. Ook kun je deze sjaal om je schouders slaan op een frisse zomeravond.
-Zwarte doorschijnende panty. Kan gedragen worden onder jurkjes en rokjes.
-Zwarte sjaal. Deze is altijd goed. Als het weer kouder wordt om je nek, 's avonds om je schouders geslagen of bij regen als bescherming voor je haar.
-Glitterende clutch. Leuk voor elk feestje.
-Witte converse allstars. Casual onder een jeans met een t-shirt.
-Zwarte laarzen. Suede vind ik mooi, maar je kunt ook kiezen voor lederen.
-Zwarte bikini. Je kunt zelf kiezen wat voor model je wilt, en welke het meest flatteus staat voor je figuur. Kies niet een met een printje. Deze bikini gebruik je als basis. Daarnaast kun je nog mixen met een ander topje of broekje.
-Zwarte maillot. Altijd fijn in de winter voor onder rokjes, of een jurkje.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze twee-delige serie te lezen. Wil je vaker zulke tips lezen? laat het me dan weten.

Liefs,
Esmée

Geen opmerkingen:

Een reactie posten