22 december 2013

Shoplog: Primark Almere

Hallo lieve lezers,

Gisteren ben ik wezen shoppen bij de Primark in Almere.
Tot mijn eigen verbazing ben ik deze keer echt verrassend goed geslaagd. Waarschijnlijk komt dit omdat ik al zéér vroeg aanwezig was. Ik ben om 6 uur opgestaan, omdat mijn trein vanuit Groningen om 7.05 vertrok. Daardoor stond ik om íets voor 9 voor de deur, en liep als eerste naar binnen. Ik nam mijn koffertje mee. Ontzettend handig. Ik heb hierin eerst mijn jas, tas en sjaal gedaan zodat ik niet daarmee rond hoefde te sjouwen. Na mijn shoptripje kon ik fijn alles in de koffer doen, zodat ik niet met zo'n grote tas hoefde te sjouwen, welke door de regen uit elkaar zou vallen.

Natuurlijk heb ik de papieren tas wel opgevouwen en meegenomen, want wat is nou een Primark shoplog zonder de welbekende Primark tas?

-Als eerste dit geweldige jasje. Ik had hem in mijn tas gedaan, maar ergens tussen het in de tas doen en het passen in de pashokjes was hij verdwenen. Daarom snelde ik na het passen naar het rek om een nieuwe te bemachtigen. Hij zit echt prachtig. Ik ben gek op blazertjes. €25,00
-Deze supertoffe en heerlijk zachte pyjamabroek. Ik kwam eigenlijk naar de Primark, omdat ik nieuwe pyjamabroeken nodig heb. Mijn huidige pyjamabroeken zijn 3 jaar oud en helemaal versleten. Helaas vond ik alleen deze leuk, en zat deze als enige mooi. €8,00
-De welbekende cirkel sjaal. Ik had er een, maar die is ontvoerd tijdens een avondje stappen ongeveer een jaar geleden. Iemand had het koud en mocht hem even om. Ik heb hem helaas nooit meer teruggekregen. Maar nu heb ik hem weer! €4,00
-Een zwart lang wrap vest. Oh how I love basics. €12,00
-Over dit jurkje heb ik wel even getwijfeld. En of ik heb ook echt zal dragen, hmm ik ga het wel proberen. Ik houd van de preppy gossip girl achtige style. Daar past dit jurkje perfect tussen. €17,00
-Een fijne basic blauw met wit gestreepte blouse. Een musthave is dit niet, maar wel erg prettig als aanvulling. €6,00


-Zwart met wit gestreept blouseje €7,00
-Blauw blouseje €7,00
-Zwart met wit geruit blouseje €7,00
-Zwarte blouse van zacht viscose. Deze zit echt superlekker. €13,00
-Wit doorschijnend blouseje €7,00
-Zwart blousje €7,00
Zoals je ziet heb ik 5 dezelfde bousejes in verschillende kleuren en printjes. Dit blouseje is ontzettend flatterend voor mijn figuur. Ik vind de ruche mouwtjes en de strik voorop ook erg leuk. En als iets mooi zit, dan moet je er gewoon meer van kopen vind ik.

-Een gouden ketting armbandje met een hart bedel bij de sluiting. Maar €2,00
-Twee scrubhandschoentjes voor onder de douche. Deze zijn ideaal om elke douchegel te gebruiken als scrub. €1,50
-Een basic chocoladebruin t-shirt met korte mouw €3,50 (als hij nog in het zwart was met lange mouwen had ik die ook nog gekocht. Helaas waren die er alleen nog maar met een ronde hals)

-Deze superschattige slofjes met een dierenprintje en een strikje met blingsteen. €3,00
-Cosy socks, natuurlijk. Roomwitte en zwart-wit gemeleerde. €3,00
-Ik heb mij laten vertellen dat dit model een Ted Baker namaak is. Hij is in verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar. €4,00

Volgens mijn BFF heb ik een ietwat ongezonde liefde voor baby-/kinderkleding. Helemaal niet erg vind ik. Wanneer ik iets leuks zie, neem ik het gewoon mee. Leuk voor later. Mocht ik nou geen meisjes krijgen, dan geef ik het gewoon lekker weg aan een nichtje of het dochtertje van een vriendin.
-Dit oh zo geweldige jurkje met chevron print (ik ben gek op chevron) €10,00 maar. Die moest gewoon mee.
-Een lief witte blouseje met embroidery. €6,00 (best wel veel eigenlijk, niet naar gekeken, zoals bij de meeste dingen bij Primark)
-Crèmewit t-shirt met lieve mint/turquoise hartjes €2,00
-Een ugly christmas sweater voor een peuter afgeprijsd voor €3,00. Ik kon hem niet laten liggen.

In totaal was ik €158,00 kwijt. Best goed gedaan vind ik zelf. Bij een andere winkel was ik sowieso het dubbele kwijt geweest. De accessoires vond ik echt ontzettend tegenvallen. Normaal koop ik ook nog wel 2 tassen, meer sieraden en allerlei frutsels. Ik wilde nog graag een onesie aanschaffen, maar de onesies die er hingen vond ik ontzettend lelijk.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen/zien. Ben jij recent ook naar de Primark geweest? Zo ja, wat heb jij gekocht?

Liefs,
Esmée

1 opmerking: