9 mei 2014

Eén kledingstuk, 3 manieren: Marine gestreepte maxi-jurk van H&M

Hallo lieve lezers,

Een nieuwe categorie binnen mijn fashion artikelen: Eén kledingstuk, 3 manieren.
Soms heb ik een kledingstuk in de kast hangen waarvan ik denk, kan ik deze dragen voor meerdere gelegenheden? Jullie zullen dit vast ook weleens denken, vooral met mode musthaves van een bepaald seizoen. Vandaag laat ik jullie 3 manieren zien om een prachtige marine gestreepte maxi-jurk van H&M te dragen. Classy, casual en comfy.



Deze outfit kun je dragen op een dinnerdate, wanneer je een drankje gaat drinken met vriendinnen en naar nette feestjes. De gouden accessoires en de hakken zorgen voor glam aan je outfit. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor zilveren accessoires als jou dit beter staat. Marineblauw kan met beide sierraadkleuren goed gecombineerd worden.


Deze outfit is ideaal voor een dagje winkelen, naar het strand en zelfs een dagje pretpark. Marineblauw combineren met mintgroen is erg in. Wanneer het te warm is, kun je het vestje makkelijk opvouwen in de tas. De tas is ook groot genoeg voor een handdoek en/of een lunchpakketje.


Deze outfit is ideaal voor een dagje thuis hangen, maar kan ook prima gedragen worden wanneer je even een boodschap moet doen. De outfit kun je prima dragen voor een fietstochtje of een wandeling omdat het zo comfortabel zit. De tassenset is erg handig; een klein tasje voor eventjes weg, de grote voor boodschappen/lunchpakketje.

Ik hoop dat jullie deze nieuwe categorie leuk vinden. Welk kledingstuk zou jij nog meer op 3 verschillende maieren willen zien?

Liefs,
Esmée

1 opmerking:

  1. Geinspireerd geraakt door je blog!!! Heb de jurk en een goudkleurige ketting meteen besteld bij H&M!
    :) Thanks!!!
    Greetzz Anna

    BeantwoordenVerwijderen