5 maart 2014

Persoonlijke update

Hallo lieve lezers,

Vanochtend ben ik naar het ziekenhuis geweest voor controle omdat ik na 3 weken nog steeds niet kan lopen sinds ik van de trap gevallen ben.
Hieruit bleek dat er waarschijnlijk iets mis is met de pees in mijn voetzool waardoor het ontzettend pijnlijk is om erop te staan.
De dokter besloot daarom om er een tijdje gips om te doen in een hoek van 90 graden om de voet rust te geven én zodat ik er voorzichtig op kan staan doordat het gips én de gipschoen veel steun geven en de druk verlichten.
Dat was nog aardig grappig aangezien ik een skinny jeans aan had. Wie verwacht er nou dat je bij iets afwijkends in de weke delen gips krijgt? Ik moest dus mijn broek uitdoen en kon deze niet weer aantrekken.

We kregen een laken mee om deze om mij heen te slaan in de ziekenhuis rolstoel.
In de parkeergarage ben ik in mijn ondergoed naar de auto gesprongen, haha.
Om de pijn en ontstekingen wat te verminderen heb ik diclofenac gekregen. 

Daarna gingen we naar een thuiszorg afhaalpunt om een rolstoel te lenen. Ik zit nu al 3 weken binnen en kom zonder familielid of vrienden met een auto het huis niet uit. De rolstoel was echt ideaal en heb daardoor een hele gezellige middag gehad met mijn moeder in Groningen.
Door de rolstoel heb ik eindelijk weer in wat winkels kunnen kijken. Gelukkig mag ik de rolstoel voor een langere tijd lenen zodat ik meer naar buiten kan, samen met mijn huisgenootje.
Daarna gingen we naar de Ikea. Mijn moeder had nog kleine halogeen lampjes nodig, en ik wilde graag de dikke smoothie rietjes die ze daar verkopen.
We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. De vega kaasburger is erg lekker met de tzatziki, en de groentes met aardappeltjes zijn ook altijd goed op smaak (ze waren deze keer helaas wel lauw).
Waar ik al een week naar snakte was een softijsje. Deze heb ik dus ook zeker gehad, heerlijk! Het enige wat nog mistte was een dikke laag discodip (musketzaad).
Omdat ik zo zelf geen boodschappen kan doen gingen mijn moeder en ik samen naar de supermarkt.
We hebben flink wat ingeslagen zodat ik weer even vooruit kan.
We hebben bij mij thuis nog even een kopje thee gedronken waarna mijn mama weer naar huis ging.
Dankjewel mam voor alles. Moeders zijn geweldig, vooral de mijne.

De aanwinsten van vandaag:

Nieuwe lollystokjes zodat ik meer cupcakeprikkers kan maken, en bij de ikea deze dikke smoothie rietjes.


Deze mooie Kipling portemonnee die uit dezelfde lijn komt als mijn favoriete handtasInstagram foto én What's in my bag. Over de portemonnee komt nog een uitgebreid artikel!

En als laatste dit lieve preppy haarbandje van de "I am". De kwaliteit van deze foto is ontzettend slecht omdat het een uitvergrote instagram foto is.

Note donderdag: Ik heb door het gips eíndelijk weer lekker rustig kunnen slapen zonder bij elke draai wakker te worden.

Liefs,
Esmée

3 opmerkingen: